Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا سینایی سه‌شنبه‌شب در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به دلیل اینکه عشایر همراه دام خود به قشلاق و ییلاق می‌روند و نمی‌توانند حیوانات خود را ترک کنند لذا بعد این حادثه تعدادی از آنها در یک سوله نزدیک محل نگهداری دام‌ها اسکان موقت داده شدند.

وی ادامه داد: عشایر به دلیل نوع زندگی چادرنشینی بیشتر در مناطق بیابانی سکونت می‌کنند و همین امر موجب می‌شود سرما و توفان به آنها خسارت‌هایی وارد کند و متأسفانه وزش باد شدید موجب پاره شدن برخی چادرها شد که به دلیل سردی هوا به برخی از عشایر چادر موقت به‌صورت امانت‌داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره امور عشایری قوچان تأکید کرد: در کنار کمک‌های موردی داده شده به آسیب دیدگان به دنبال دریافت تسهیلات از محل ماده ۵۲ هستیم تا از این طریق گوشه‌ای از مشکلات خسارت دیدگان برطرف شود.

سینایی با اشاره به زلزله ۲۲ شهریور شهرستان قوچان گفت: هنگام وقوع زلزله، عشایر این شهرستان در میان‌بند مستقر بودند اما به آبشخورها، منابع آبی همچون چاه‌های آب و برخی راه‌ها خسارت وارد شد.

شهرستان قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها زندگی عشایری مشهد طوفان قوچان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری مشهد طوفان زندگی عشایری مشهد طوفان قوچان زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله روشن ضمیر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: گروه‌های عملیاتی و امدادی شرکت توزیع نیروی برق در حال تلاش برای رفع قطعی هستند.

وی بیان داشت: این قطعی در پی بارش‌های همراه با وزش باد دو روز اخیر و تخریب لوله‌های انتقال ایستگاه‌های آب ملاقون امامزاده جعفر و خیرآباد رخ داده است.

روشن ضمیر تصریح کرد: ورود سامانه بارشی قوی اخیر به استان خسارت‌های در پی داشته و برخی جاده‌های عشایری نیز مسدود شده است.

وی با بیان اینکه یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد، گفت: از این میزان، ۹۹۰ کیلومتر در بارندگی‌های روز گذشته دچار خسارت شده است.

روشن ضمیر اظهار داشت: جاده‌های عشایری در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سد خاکی دچار خسارت شده و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شده است.

کد خبر 6096379

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود