Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امین‌رضا مرآتی رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان گفت: مستندات مربوط به آسیب‌دیدگی ۷۰۰ واحد مسکونی در روستا‌های این شهرستان به تهران ارسال شده است تا بتوان علاوه بر تسهیلات در نظر گرفته شده برای خسارت‌دیدگان از ردیف بحران و کمک‌های بلاعوض ویژه زلزله‌زدگان هم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه علاوه بر واحد‌های مسکونی خسارت‌هایی نیز به زیرساخت‌های حوزه آب و فاضلاب، کشاورزی، عشایری و آموزش‌و پرورش وارد شده است، افزود: تمرکز در حال حاضر به‌جز این منازل، بر روی مخازن و خطوط انتقال آب است، زیرا برخی از آن‌ها به‌گونه‌ای تخریب شده است که باید در سریع‌ترین زمان ممکن حتماً جایگزین شود.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان با اشاره به تخریب ۱۷ مخزن آب شرب و آسیب‌دیدگی ۳۰ چشمه آب در روستا‌های زلزله‌زده قوچان ادامه داد: بر اساس برآورد‌های اولیه انجام‌شده حدود ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ۱۰ کیلومتر راه، ۵ خط انتقال آب و ۸ مخزن آب شرب در حوزه عشایری خسارت واردشده است.

مرآتی با تأکید بر این مطلب که در حوزه کشاورزی نیز به ۵۸ قنات و ۳۰ کیلومتر خط انتقال آب خسارت‌های جدی وارد شده که برآورد اولیه آن‌ها حدود ۲۳ میلیارد تومان است، بیان کرد: دیوار حدود ۱۲ مدرسه نیز در این روستا‌ها دچار تخریب شده که برآورد ریالی آن‌ها به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تسهیلات اشتغالزایی زلزله زدگان خسارت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرگز سیستان وبلوچستان، سیل اخیرجنوب استان باعث بوجود آمدن خسارت‌های زیاد به زیر ساخت‌های جاده‌ای شده که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
 در سیل اخیر به زیر ساخت‌های جاده‌ای خسارت‌ها زیادی وارد شده است که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
جدگال رئیس شورای روستای عثمان بازارِ پیرسهراب گفت:در این سیل پل‌های آسیب دیده و جاده‌هایی که از کناره‌ها تخریب شده اند، در بسیاری از روستا‌های بخش پیرسهراب، هنوز بازسازی نشده اند و دست نخورده باقی مانده اند که تردد را برای مردم در این جاده‌ها را سخت کرده است.
وی افزود:نبود شانه خاکی و علایم راهنمایی و رانندگی در دو طرف این جاده‌های روستایی، شرایط رانندگی کردن در شب برای رانندگان پر خطر و‌دشوار کرده است.
سلامی مدیر اداره راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چابهار گفت: سیل اخیر در شهرستان چابهار به زیرساخت‌های جاده‌ای چابهار حدود ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که بخش عمده این خسارت‌های متعلق به جاده‌های فرعی و روستایی است.
مدیر اداره راهداری و حمل نقل جاده‌ای چابهار افزود: دلیل اصلی این خسارت‌هایی که در زمان سیلاب به زیرساخت‌های جاده وارد میشود، نبود ابنیه فنی و‌زیرساخت مناسب، در برخی ازمحور‌های فرعی و روستایی، است که باعث مسدود شدن راهها میشود.

دیگر خبرها

  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • بازگشت سیلاب به «بهانگر» در داورزن و تخریب پل ارتباطی روستا
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • دو روی سکه باران در ایلام
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است