Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن نجات در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، اظهار کرد: براثر زلزله ۵.۲ ریشتری و ۳۵ پس‌لرزه آن در قوچان به منازل مسکونی ۴۲ روستای این شهرستان خسارت وارد کرد و در حال حاضر نیز کارشناسان در حال برآورد میزان ریالی این خسارت‌ها هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: ۳۵ روستا در بخش مرکزی و ۷ روستا در بخش آبکوه در جریان زمین‌لرزه قوچان دچار خسارت شدند که عمده این خسارت‌ها مربوط به ترک دیوار و سقف، ریزش گچ و در برخی موارد به دلیل فرسوده بودن بافت روستایی تخریب دیوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه کارشناسان بنیاد مسکن در قالب اکیپ‌های مختلف از صبح امروز مشغول برآورد خسارت‌های ناشی از این زلزله هستند، ابراز کرد: هم‌اکنون جلسه شورای مدیریت بحران قوچان به ریاست فرماندار این شهرستان در حال برگزاری و جمع‌بندی میزان خسارت است.

نجات با اشاره به بازدیدش از روستای دیزادیز که بیشترین میزان خسارت را متحمل شده است، بیان کرد: با توجه به بافت فرسوده روستا، عمده خسارت‌ها به ساختمان منازل مسکونی و واحدهای نگهداری دام‌ها بوده است و خوشبختانه خسارت جانی نداشتیم.

وی اذعان کرد: پس از وقوع زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری در ساعت ۸ و ۳۲ دقیقه صبح امروز تا ساعت ۱۹ تعداد ۳۵ پس‌لرزه اتفاق افتاده که بزرگ‌ترین آن ۳.۵ ریشتر بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی یادآور شد: تا ۲۴ ساعت پس از زلزله احتمال وقوع پس‌لرزه نیز وجود دارد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: خسارت زلزله قوچان پس لرزه قوچان خسارت زلزله مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی محسن نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله مشهد را لرزاند
  • زلزله این استان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه